És dissabte, i tot que estem a punt de començar els exàmens, un bon grapat de residents del Col.legi Major vam anar al Cottolengo de Barcelona a fer un ‘show’ amb cançons, balls i alguna representació. No ha estat fàcil buscar una estona per recuperar l’estudi que tenim pendent, però paga la pena fer activitat per la gent que està malalta o tenen poques oportunitats de fer festa i passar-ho bé. La intenció era fer passar una estona agradable a les persones que hi viuen, fer-los riure i oblidar-se una estona dels mals que tenen les persones malaltes. Acompanyats amb guitarres, vam cantar cançons populars mentre alguns d’ells s’animaven a ballar.

Clavelitos, Bon dia, peticions d’alguns d’ells i un llarg etcètera van animar la tarda a aquesta gent, que somreia i picava de mans, ben contenta. Vàrem poder explicar les coses que fem a la universitat i ‘jugar’ una mica amb alguns dels més joves. Es respirava una alegria poc comuna. Les monges, Hermanas Servidoras de Jesús del Cottolengo del Padre Alegre, que els atenen donen un testimoni impressionant d’entrega als altres, i també varen gaudir amb les actuacions.

Hem tingut la sort de viure una experiència molt enriquidora, que segur que repetirem. Estem pensant a fer una altra actuació al mes de juliol, ja de vacances. Si t’animes, seràs benvingut!