Des del 1914 fins al 1918, el món es va veure submergit en una dur conflicte bèl·lic. Enguany estem en el primer centenari d’aquesta Primera Guerra Mundial, que tant va afectar Europa i el món sencer. És per això que des del Col·legi Major Monterols organitzem un viatge a llocs emblemàtics que hi tenen a veure, una autèntica ruta per indrets que formen part de la història de la nostra Europa.

Del 25 al 30 de juliol, per un preu de 200€, farem una ruta per llocs com Verdun, on es va desenvolupar una de les batalles més tràgiques de tot el conflicte. Passant una nit a una de les múltiples trinxeres que a dia d’avui queden visibles pels boscos de França, ens farem més càrrec de com era la vida al front.

A més, visitarem  Notre-Damme, la Torre Eiffel i el Museu del Louvre a París. Tot seguit, gaudirem d’una visita guiada per la seu de les Nacions Unides a Ginebra, Suïssa.

En definitiva, gaudirem d’un viatge que ens portarà a principis del segle passat, i ens ajudarà a prendre més consciència de la realitat del nostre continent.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.